Sinüzit Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gigabyte ga-p55 Anakart arızası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selam, Ben amatörce başladığım bir anakart arızası hakkında bilgi almak istiyorum. Anakartım GigaByte GA-P55-US3L işlemci-Cpu-Ram takıp tetiklediğimde fan 2-3 saniye çalışıyor sonra durup tekrar başlıyor POWER değiştirdim ama sorun yine devam ediyor. İnternet videolarından anladığım kadarıyla MOSFET veya kondansatör arızalı İşlemcinim etrafında 20 tane mosfet 12 tanede capasitor(kondansatör) var kart üzerinde test etme şansım var mı?. Şimdiden emeğinize sağlık Saygılar.
(23-11-2022, Saat: 03:53)ÖmerArık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam, Ben amatörce başladığım bir anakart arızası hakkında bilgi almak istiyorum. Anakartım GigaByte GA-P55-US3L işlemci-Cpu-Ram takıp tetiklediğimde fan 2-3 saniye çalışıyor sonra durup tekrar başlıyor POWER değiştirdim ama sorun yine devam ediyor. İnternet videolarından anladığım kadarıyla MOSFET veya kondansatör arızalı İşlemcinim etrafında 20 tane mosfet 12 tanede capasitor(kondansatör) var kart üzerinde test etme şansım var mı?. Şimdiden emeğinize sağlık Saygılar.

mosfet ve kondansatör kısa devre testi yapabilirsin. tabi işlemciyi çıkarıp yapabilirsin bunu.ama bios arızası bile olabilir.

işlemci ısınıyor mu?